Tappen

JH Onder De Toren

Wil jij Tappen?

Het steeds opnieuw vinden van tappers is een heuse uitdaging, daarom stellen wij u graag een aantal hulpmiddelen voor die ons hierbij helpen. Beginnen doen we met de tapploeg, een groep van vrijwilligers die allen minstens één tapweekend voor hun rekening nemen, dit houdt in dat zij zelf tappen of tappers zoeken voor vrijdag en zaterdag. Zij worden gemanaged door onze tapcoach Matthi. Wil je zelf het team vervolmaken aarzel je dan niet om contact met hem op te nemen en je in te schrijven!

De leden van onze tapploeg zijn steeds op zoek naar tappers voor een avond of een evenement. Deze zoektocht verloopt niet altijd even simpel, vaak hebben mensen schrik om te tappen en kennen ze de vele voordelen niet. Zo kan je tappen met je vrienden, direct een leuke manier om je avond door te brengen en ook nieuwe mensen te leren kennen. Ook bepaal je zelf de muziek, ja een hele avond Samson & Gert behoort tot de mogelijkheden! Bovendien doe je dit niet voor niets, zo drink je gratis tijdens je shift, ontvang je nog eens 12 bonnetjes per tapavond en verdien je punten voor de tapcompetitie!

img
Tapcompetitie

De tapcompetitie beloont regelmatige tappers, bij elke tapavond verdien je immers drie punten, per shift van twee uur op een evenement verdien je ook nog één punt. Verzamel je tegen het Gala van de Gouden Torentjes zeven punten dan drink je mee van het gratis vat! Samen met je vrienden, vereniging of sportclub kan je ook strijden voor de groepscompetitie, de groep die tegen het gala de meeste punten verzamelt wint een gratis vat! Hieronder je alvast de tussenstand.

Tapcompetitie Top 3

Wateratters
121
  • Eerste Plaats
Kernleden
99
  • Tweede Plaats
Scouts & Gidsen L
89
  • Derde Plaats

Contacteer ons!

Ben je nog steeds geintresseerd om te tappen in ons jeugdhuis, aarzel dan zeker niet en voeg jezelf toe aan de tapgroep via onderstaande knop.

Tapgroep